Concert Sommerby


Concert Sommerby
zaterdag 20 juni 2020 @19:30

Om de heropening van culuurcafe de Vrijheid te vieren, konden we het niet laten om een Gratis concertje te organiseren, en dit met een onzer LOCALE HELDEN: "Yoeri (Sommerby)". Sommerby is een singer-songwriter uit St-Denijs die gezellige easy-listening muziek brengt. Zo kan je Helena van Hugo Raspoet de revue horen passeren, maar ook Golden Slumbers van The Beatles. Dit gaat door op het terras van café de vrijheid op 20/06 om 19u30. De plaatsen zijn beperkt tot 50 personen, en dit zittend (volgens de corona regels) , we nemen geen reservaties, dus wil je er bij zijn? kom tijdig aan, jammer genoeg kunnen we geen extra mensen toelaten die bv rechtstaan om het concert bij te wonen. We willen dat alles op een correcte manier verloopt. Hopend op jullie begrip Francis en Marion Café de vrijheid

Om de heropening van culuurcafe de Vrijheid te vieren, konden we het niet laten om een Gratis concertje te organiseren, en dit met een onzer  LOCALE HELDEN: "Yoeri (Sommerby)".


Sommerby is een singer-songwriter uit St-Denijs die gezellige easy-listening muziek brengt. Zo kan je Helena van Hugo Raspoet de revue horen passeren, maar ook Golden Slumbers van The Beatles. 


Dit gaat door op het terras van café de vrijheid op 20/06  om 19u30. De plaatsen zijn beperkt tot 50 personen, en dit zittend (volgens de corona regels) , we nemen geen reservaties, dus wil je er bij zijn? 

kom tijdig aan,  jammer genoeg kunnen we geen extra mensen toelaten die bv rechtstaan om het concert bij te wonen.


We willen dat alles op een correcte manier verloopt.

Hopend op jullie  begrip


Francis en Marion

Café de vrijheid